Térkép betöltése...

Két generáció számára is alkalmas...

Szigetmonostor      Térkép
Családi ház
72 000 000 Ft Eladó
  • Alapterület
    215 m²
  • Telekterület
    421 m²
  • Szobák száma
    5 szoba

Eladó családi ház

Honlap
www.startlak.hu/6929904
Hirdetéskód
6929904
Elhelyezkedés
Szigetmonostor
Ár
72 000 000 Ft
Kategória
Ház
Típus
Családi ház
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Jó állapotú
Alapterület
215 m²
Telekterület
421 m²
Szobák száma
5
Fűtés
Gáz (cirkó)
Fülöp Adrienn

+362062-mutasd

+36206228111

Üzenet küldése

Leírás

TORNÁCOS parasztház Szigetmonostor Szívében....

Szigetmonostoron a központhoz közel egy csendes mellék utcában eladó egy telken két családi ház, mely mind lakhatásra, mind pedig ÜZLETI CÉLLAL REMEKÜL kihasználható...
A 421 nm es összközműves telken két egymástól elszeparált családi ház található. Az első ház egy 100 nm es parasztház,amit egy hosszan elnyúló boltíves tornácon keresztül érünk el. A jellegét a mai napig megőrizték, felújították. A házban előszoba,nappali, kádas fürdőszoba, konyha étkezővel,hálószoba és egy mellék helység található.A tágas tereket hangulatos boltívek törik meg, bár merre néz az ember szemet gyönyörködtető egyedileg készített fa bútorok találhatók,melyek mindegyike mester emberek keze munkáját dicséri. A konyha falát natúr fenyőből készített lambéria borítja, a több méter hosszú beépített konyhabútor szintén fából készült rakta népies motívumokkal. A nappali ékessége a kézzel rakott kemence melyet szintén mester ember készített. A ház vegyes falazatú vályogból és téglából épült rajta szigeteléssel.A fa nyílás zárók spalettával felszereltek.
A másik ház 115 nm es, téglából t két szinten alakították ki a lakrészt. A földszinten előszoba, konyha, nappali étkezővel, kádas fürdőszoba és mellék helység került kialakításra az emeletre kényelmes, fa borítású,széles lépcső vezet ahol a közlekedő mellett két hálószoba kapott helyet. Ebben a házban is a boltívek mellett számos egyedi építészeti megoldás és a jó ízlés köszön vissza. Modern és hagyományőrző egyaránt.
Mindkét házban megtalálható a cirkó és konvektoros fűtés is, mivel mindkettőnél a falazat vastag ezért rendkívül jó hőérzetet biztosítanak.
A közös kert intim és idilli a boltívek ugyancsak hangsúlyt kaptak itt is, a kis halastó mellet, szőlő lugasok ölelte térkővel burkolt kerti kiülő hely található. Mellék épület és szellőzővel ellátott pince is épült.
A parkolás kertben és a ház előtt is megoldható.
Az egész ingatlan kellemes, igényes a legapróbb részletekben is ott rejlenek a népiesség jegyei...
Jellegéből fakadóan akár családok együtt élésére is alkalmas, vagy falusi turizmus kialakítására, vagy akár ha az ember az egyik házat bérbe adja jövedelem kiegészítés végett.

A környékről...

Külföldi és hazai turisták körében is egyre népszerűbb a Duna kanyar egyik legszebb települése..
Nyaranta számtalan pihenni vágyó keresi föl a Nagyduna sétány mellett hosszan elterülő gyönyörű strandokat, melyek kisgyermekkel is látogathatók.
Komppal rövid idő alatt Szentendre macskaköves utcáin sétálhatunk, de innen számos kiránduló hely is könnyedén elérhető, Visegrád, Esztergom, Kisoroszi, Vác stb...

Szigetmonostor egyre népszerűbb a gyermekes családok körében, hiszen a jó levegő mellet,dinamikusan fejlődő település, saját pár éve épült bölcsődével, új óvodával és korszerűsített jó nevű iskolával büszkélkedhet.
Valamint a Duna part és a játszóterek is vonzzák a családokat...
Minden megtalálható itt ami a hétköznapi élethez szükséges..(boltok, orvosok, posta,gyógyszertár stb..)

Tulajdonságok

kert
jó beosztású
csendes
világos
beépített konyhabútor